Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para çiğnemek

Rüyada bozuk para çiğnemek

Rüyada bozuk para çiğnemek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, örnek insan olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, dertlerine derman arayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Rüyada bozuk para çiğnemek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada para çiğnemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada mezarı çiğnemek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada sigara çiğnemek çok daha iyi başarılar kazanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın çiğnemek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et çiğnemek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt çiğnemek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek çiğnemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments