Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey çiğnemek

Rüyada birşey çiğnemek

Rüyada birşey çiğnemek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, ön plana çıkacağına, amaçlarına ulaşmaya, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, haneye bereket geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Rüyada birşey çiğnemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek hayırlı bir işe adım atılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına tabir olunur.

Rüyada taş çiğnemek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et çiğnemek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırığı çiğnemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada çiklet çiğnemek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt çiğnemek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek kazançlı kapıların açılacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada demir çiğnemek kafa dinleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments