Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak çiğnemek

Rüyada cam bardak çiğnemek

Rüyada cam bardak çiğnemek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak çiğnemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Rüyada cam bardak çiğnemek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret eder.

Rüyada cam kırığı çiğnemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün çiğnemek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada mezarı çiğnemek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm çiğnemek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para çiğnemek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada maydanoz çiğnemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada saç çiğnemek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments