Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer kusmak

Rüyada ciğer kusmak

Rüyada ciğer kusmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer kusmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ciğerlerini kusmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ciğerini kusmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer kusmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerinin yarıda kalacağına, büyük bir işin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ciğer şiş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek ciğeri görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada et ve ciğer görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ciğer yemeği görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, konforunun artacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Rüyada ciğer kavurma görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, şansın açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments