Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerini kusmak

Rüyada ciğerini kusmak

Rüyada ciğerini kusmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğerini kusmak gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada ciğerini kusmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ciğerlerini kusmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ciğer kusmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına tabir olunur.

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada ciğer satın almak ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciğer kestiğini görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işarettir.

Rüyada ciğer kebabı yemek helal ve geniş rızık elde edeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments