Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok kötü günler göreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada ciğerlerinin hasta olduğunu görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kuzu ciğeri görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada et ve ciğer görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ciğer dürüm yemek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayaline kavuşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada ciğer kavurmak önemli bir şahsiyet olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments