Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerli pilav görmek

Rüyada ciğerli pilav görmek

Rüyada ciğerli pilav görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yeni mallara sahip olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, saadete ereceğine alamet eder.

Rüyada ciğerli pilav gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada ciğerli pilav yemek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada ciğerli pilav görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer eti görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayat boyu çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ciğer tükürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğerlerinin hasta olduğunu görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kusmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada ciğer dürüm yemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, rahat şekilde geçineceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments