Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ciğeri görmek

Rüyada köpek ciğeri görmek

Rüyada köpek ciğeri görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, faydalı şeyler yapacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ciğeri gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Rüyada köpek ciğeri görmek tövbe etmeye, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Rüyada ciğer et görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan ciğeri yemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Rüyada ciğer ekmek yemek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer dürümü yemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, zor günlerin geride kalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Rüyada ciğer kusmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada arnavut ciğeri yemek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış ciğer görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işlerin artacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments