Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ciğerini görmek

Rüyada kendi ciğerini görmek

Rüyada kendi ciğerini görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sıkıntısının biteceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada kendi ciğerini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada ciğerli pilav yemek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ciğeri görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada et ciğer görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ciğer yedirmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada ciğer pişirip yemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş ciğer yemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada et ve ciğer görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Rüyada ciğer dağıtmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments