Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer yıkamak

Rüyada ciğer yıkamak

Rüyada ciğer yıkamak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ciğer yıkamak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlukların artacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına inanılır.

Rüyada ciğer dağıtmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada ciğer kebap yemek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, zor durumda kalınacağına delalet eder.

Rüyada ciğer istemek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada inek ciğeri görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek ciğeri görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada ciğer kavurması yemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kediye ciğer vermek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments