Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer eti görmek

Rüyada ciğer eti görmek

Rüyada ciğer eti görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ciğer eti gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada ciğer eti görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada ciğer et görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada et ciğer yemek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Rüyada et ve ciğer görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalettir.

Rüyada et ciğer görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer dürümü yemek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ ciğer görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, diplomalarının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments