Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerleri parçalanmak

Rüyada ciğerleri parçalanmak

Rüyada ciğerleri parçalanmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ciğerleri parçalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ciğerleri parçalanmak yüzünde güller açacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada ciğer parçası görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yemek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası ciğer yemek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada insan ciğeri yemek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada ciğer yıkamak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğerini elinde görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, işlerin rast gideceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer yemek görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments