Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer et görmek

Rüyada ciğer et görmek

Rüyada ciğer et görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada ciğer et gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada ciğer et görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret eder.

Rüyada et ciğer yemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada et ve ciğer görmek yaşama hevesinden olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada et ciğer görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, variyet sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada ciğer eti görmek başın borçlularla belaya gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ciğerlerinin hasta olduğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ciğeri görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer kestiğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments