Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer pişirdiğini görmek

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada ciğer pişirdiğini gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada ciğer pişirip yemek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer pişirmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada et ciğer yemek arkasından iyi konuşulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ciğeri görmek kişinin kazancının çoğalacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış ciğer yemek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada dana ciğer görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerinin çıktığını görmek dünya malı elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments