Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta vermek

Rüyada çiğ yumurta vermek

Rüyada çiğ yumurta vermek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, nasibin bollaşacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada çiğ yumurta vermek gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek solan yüzünün güleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, doğru bir karar verileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta yemek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta atmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments