Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ticarette ilerleyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, üzgün ve karamsar olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, şaşkın olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek müjdeli ve güzel haberler alacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta almak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bazen fakirlik görüleceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments