Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çiğ yumurta vermek

Rüyada birine çiğ yumurta vermek

Rüyada birine çiğ yumurta vermek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, anne baba duası alacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yepyeni biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek malvarlığının artacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta kusmak dost çevrenizin genişleyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments