Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta yemek

Rüyada çiğ yumurta yemek

Rüyada çiğ yumurta yemek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta yemek gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek birçok dertle muhatap olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yemek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kara kara düşünür olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek mal sahibi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, husumetlerin başgöstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek işinden evine gidip geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments