Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek rahatının her zaman yerinde olacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kırmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek her zaman sevgi göreceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments