Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta yemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments