Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta çiğ görmek

Rüyada yumurta çiğ görmek

Rüyada yumurta çiğ görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada yumurta çiğ gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada çiğ yumurta atmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek işlerin günden güne açılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta kusmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments