Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çiğ yumurta görmek

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, küslükleri gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta çiğ görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, zinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada çiğ yumurta kusmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, isyan edeceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments