Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta kırmak

Rüyada çiğ yumurta kırmak

Rüyada çiğ yumurta kırmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, karşılığını bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, daha çok iş yapacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çiğ yumurta kırmak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta almak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek o işten ekmek yiyeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek yeni başlangıçlar yapacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek günahlarına tövbe edeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada çiğ yumurta atmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments