Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ horoz görmek

Rüyada çiğ horoz görmek

Rüyada çiğ horoz görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, güzellik ve hayır geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çiğ horoz gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada çiğ horoz görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada renkli horoz görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hindi horoz görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Rüyada ölü horoz görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada hint horozu görmek külfetinin ve yükünün artacağına, bahtının açık olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş horoz görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki horoz görmek sıkıntıların artacağına, vefalı bir insan olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments