Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi horoz görmek

Rüyada hindi horoz görmek

Rüyada hindi horoz görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Rüyada hindi horoz gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, korkularının yok olacağına inanılır.

Rüyada hindi horoz görmek musibetlerin yaşanacağına, kişinin her işi severek yapacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada horoz ve hindi görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek mal mülk kazanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hindistanda olduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü hindi görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Rüyada tüysüz hindi görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada uçan hindi görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments