Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun kesildiğini görmek

Rüyada horozun kesildiğini görmek

Rüyada horozun kesildiğini görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada horozun kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada horozun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada horozun kafasını kesmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada horoz tavuk görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozu kesmek huzur ve şifa bulacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş horoz görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek horoz görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments