Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint horozu görmek

Rüyada hint horozu görmek

Rüyada hint horozu görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, dünyasının iyileşmesine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işarettir.

Rüyada hint horozu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada hint horozu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada hint horoz görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada hint düğünü görmek patron koltuğunda oturacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hinzir görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada hintli olmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hint kınası görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, moral bulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hintli görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sıkıntıya girmeye, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada hint kıyafeti giymek ruhsal korkularından da arınacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments