Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer kestiğini görmek

Rüyada ciğer kestiğini görmek

Rüyada ciğer kestiğini görmek bereketli yağmurlara, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ciğer kestiğini gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada ciğer kestiğini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer tükürmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada arnavut ciğeri yemek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendinden emin adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada et ciğer yemek sıkıntılarını çözeceğine, kulluk derecesinin artmasına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ciğer kusmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kendi ciğerini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulur.

Rüyada ekmek arası ciğer yemek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, karanlığın biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments