Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftetelli oynadığını görmek

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, gücünün azalacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynadığını gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek belalara denk gelmeyeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, acı tecrübeler edineceğine rivayet eder.

Rüyada oynadığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yakan top oynadığını görmek güzel bir haber almaya, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments