Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynayan birini gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Rüyada çiftetelli oynayanları görmek üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada çiftetelli oynayan birini görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ödeme güçlü çekeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek maddi gücünün eksileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada birini kumar oynarken görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada oyulmuş diş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini oynarken görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölen birini oynarken görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri oyulmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments