Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oy pusulası görmek

Rüyada oy pusulası görmek

Rüyada oy pusulası görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada oy pusulası gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada oy pusulası görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada pusula görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sorununu kolayca çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pusula almak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşini oynarken görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oynayan insanlar görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada oynayan diş görmek gün sayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet eder.

Rüyada tenis oynandığını görmek kötü yollara gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı oynatıldığını görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments