Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar oynadığını görmek

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, ele geçen kazancın azalacağına, yeni duygular tadacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarın içine girmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak nasiplerini alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments