Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeksiz bitki görmek

Rüyada çiçeksiz bitki görmek

Rüyada çiçeksiz bitki görmek uzun ve hayırlı bir ömre, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, günbegün kötüleşeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, stresini atacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçeksiz bitki gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada bitki çiçek görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil bitki almak moralin ve keyfin yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitkiler görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ruhunu güzelleştireceğine işarettir.

Rüyada tütün bitkisi görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitki yetiştirmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki sulamak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada bitki tohumu görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments