Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkiler görmek

Rüyada bitkiler görmek

Rüyada bitkiler görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada bitkiler gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada pamuk bitkisini görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada salon bitkisi görmek sağlığının bozulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada kuru bitki görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, işlerinde kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada filizlenen bitki görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada su bitkisi görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil bitki dikmek icat yapacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments