Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki çiçek görmek

Rüyada bitki çiçek görmek

Rüyada bitki çiçek görmek aç kalacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işinin en iyisi olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitki çiçek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada bitki çiçek görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Rüyada büyüyen bitki görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulur.

Rüyada domates bitkisi görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret eder.

Rüyada konuşan bitki görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada topraktan bitki dikmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada biber bitkisi görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments