Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki tohumu görmek

Rüyada bitki tohumu görmek

Rüyada bitki tohumu görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitki tohumu gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada bitki tohumu görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates bitkisi görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada şifalı bitki görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bitki çayı görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bitkisi görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitki çayı demlemek verimli işlere gireceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada toprağa bitki dikmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments