Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün bitkisi görmek

Rüyada tütün bitkisi görmek

Rüyada tütün bitkisi görmek zorlukların yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yanlış bir karar verileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütün bitkisi gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada tütün bitkisi görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün fidanı görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada tütün yapmak her anlamda şifa bulmaya, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün satmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kötü günler görüleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Rüyada tarlada tütün görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tarlada tütün kırmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada tütün kazmak kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada sarı tütün görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments