Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli kumaş görmek

Rüyada çiçekli kumaş görmek

Rüyada çiçekli kumaş görmek kız çocuğunun olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli kumaş gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada çiçekli kumaş görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik kumaşı görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş yakmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kumaş görmek işinde dar boğaza gireceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, tabiri caizse can bulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada kumaş topları görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ipek kumaş görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, geçim derdinin kalmayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada kumaş ölçmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments