Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek kumaş görmek

Rüyada ipek kumaş görmek

Rüyada ipek kumaş görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, onun her zaman başında olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada ipek kumaş almak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, artık daha dikkatli davranacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalettir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş satın almak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek başına türlü belalar geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, bir anda yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments