Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kumaş görmek

Rüyada yeşil kumaş görmek

Rüyada yeşil kumaş görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yeşil kumaş gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek kötü karakterli bir kadına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, önemli bir lider haline geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil kumaş görmek gelir elde edeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeşil kumaş almak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kumaş görmek ufkunun açılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada kumaş pantolon giymek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments