Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş topları görmek

Rüyada kumaş topları görmek

Rüyada kumaş topları görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kumaş topları gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada top halinde kumaş görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Rüyada top kumaş almak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada kumaş topları görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Rüyada bir top kumaş görmek başarılarının ve kazancının artacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz top kumaş görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Rüyada top top kumaş görmek batıl amele, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Rüyada top kumaş görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada pantolonluk kumaş görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments