Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli etek görmek

Rüyada çiçekli etek görmek

Rüyada çiçekli etek görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, mallarının da hayırlı olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçekli etek gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Rüyada çiçekli etek giydiğini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Rüyada çiçekli etek görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, zorlukların biteceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekli etek giymek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pileli etek görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi etek görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek üstüne etek giymek derdin sona ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments