Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pileli etek görmek

Rüyada pileli etek görmek

Rüyada pileli etek görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntıya düşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, mallarının artacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada pileli etek gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Rüyada pileli etek görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pil takmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akmış pil görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Rüyada kalp pili görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada pilates topu görmek imkânlarının azalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada pil yutmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada saat pili görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada pil yemek iş hayatının düzeleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments