Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla çiçek sulamak

Rüyada hortumla çiçek sulamak

Rüyada hortumla çiçek sulamak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, riske atılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla çiçek sulamak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada hortumla çiçek sulamak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada hortumla ev sulamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yeni işler yapılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada hortumla yerleri sulamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Rüyada hortumla birini sulamak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla duvar sulamak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla evi sulamak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kurtuluşu bulacağına delalet eder.

Rüyada hortumla bahçe sulamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments