Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçek sulamak şeref ve rütbeye, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Rüyada saksı çiçeği sulamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıları sulamak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada saksı sulamak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments