Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, her zaman şükür içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kokulu çiçek gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek kokusu duymak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu almak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kokulu çiçek görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalettir.

Rüyada çiçekli beyaz elbise giymek birlikte kâh ağlayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe beyaz çiçek görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments