Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mis kokulu çiçek görmek

Rüyada mis kokulu çiçek görmek

Rüyada mis kokulu çiçek görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada mis kokulu çiçek gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hacı misi sürmek rızkın çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada hamile misin diye sormak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada hacı misi görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokulu çiçek görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek kokusu almak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments