Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu çiçek görmek

Rüyada kokulu çiçek görmek

Rüyada kokulu çiçek görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kokulu çiçek gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kokulu çiçek görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek kokusu almak moral olarak çok iyi hissedeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek kokusu duymak işlerinde atılıma geçeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada misk kokusu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments