Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek kokusu almak

Rüyada çiçek kokusu almak

Rüyada çiçek kokusu almak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kötü günler yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada çiçek kokusu almak gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek güven kaybına uğrayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada çiçek kokusu duymak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kendisini ona adayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalettir.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kokulu çiçek görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret eder.

Rüyada çiçek kokusu almak onunla yeniden kavuşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan kokusu görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yanık kokusu duymak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments