Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak giden birinin geri döneceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada süt kokusu duymak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş kokusu duymak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kokusu duymak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada balık kokusu duymak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak kokusu duymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments